top of page

WERKWIJZE

Het creëren van een mooie plek begint met een goed doordacht ontwerp.

 Iedereen is uniek. Ook elke plek is uniek. Een goed plan maak je samen. Graag gaan we de samenwerking aan om het perfecte ontwerp en daarmee de perfecte tuin te realiseren. 
Elk aspect wordt hierin tot in detail uitgewerkt. Op deze manier wordt er een compleet ontwerp aangeleverd die de basis vormt voor de uiteindelijke realisatie. Ook deze kunnen wij indien gewenst verzorgen. 

Elk project is uniek en vergt daarom maatwerk. We managen en realiseren het gehele tuinproject van A tot Z! 

TUINONTWERP

Tijdens ons intakegesprek luisteren we naar jullie wensen en brengen we de plek uitvoerig in beeld. Op deze manier kunnen we alle wensen op papier zetten. Dit resulteert in een aantal schetsvarianten met sfeerbeelden die we graag aan tafel met jullie bespreken. Aan de hand van het gesprek werken we de besproken punten uit tot een conceptontwerp met beplantingsvoorstel, verhardingskeuzes en andere specifieke elementen van de tuin. Na akkoord werken we het concept verder uit tot het definitieve ontwerp. Dit bevat een beplantingsplan, eventueel verlichtingsplan en een globale begroting van de uitvoeringswerkzaamheden.

Dit resulteert in een goed doordacht plan, passend bij de wensen en de basis van jouw droomtuin!

*Het is ook mogelijk enkel een tuinontwerp te laten maken als inspiratie.  Een goede basis om zelf verder aan de slag te gaan. We bespreken graag hoe we dit het beste kunnen vormgeven.

Tuinontwerp, defnitief tuinontwerp
tuinontwerp, beplantingsplan

BEPLANTINGSPLAN

Beplantingsplannen zijn onderdeel van het complete tuinontwerp of kunnen een meerwaarde zijn voor bestaande tuinen. Onze beplantingsplannen brengen structuur en eenheid aan een tuin of plek. 

We kijken naar standplaats, omgeving en hoe structuur en bloei bijdragen aan een aantrekkelijk geheel het hele jaar rond. Zo krijgt je tuin karakter en stijl, passend bij jou en de plek. Op deze manier versterken wij de verbinding tussen mens en natuur op elke plek, in elke tuin, groot of klein.

Realisatie

REALISATIE

Het tuinontwerp vormt de basis van jouw droomtuin. Binnen het ontwerpproces zijn samen keuzes gemaakt die invloed hebben op de uitvoering. Wanneer jouw planning het toelaat om de realisatie te starten, nemen wij graag het proces uit handen.

Wij werken voor de uitvoering samen met vakkundige partners. De beplanting volgens ons beplantingsplan leggen wij graag zelf aan. Zo waarborgen we de kwaliteit die binnen het ontwerp is neergezet.

Realisatie, verharding, bestrating
Realisatie, beplantingsplan, aanleg beplanting, uitzetten beplanting
aanplant bomen, tuinaanleg, tuinrealisatie, beplanting
bottom of page