top of page

EEN PASSIE VOOR BUITEN

Studio DEAS ontwerpt en realiseert plannen voor de buitenruimte op verschillende schaalniveaus. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van beleefbare en meeslepende beplantingen voor elke plek. Onze ontwerpen stimuleren de biodiversiteit en maken de beleving van de tuin of het gebied het gehele jaar door aantrekkelijk. 

De wensen van de eindgebruiker en de ligging van het plangebied zijn leidend. Elke plek heeft een uniek karakter. Voor een gedegen ontwerp is het belangrijk dat de karakteristieken van elke plek en het omliggende landschap worden meegenomen in het ontwerp en het beplantingsplan.

 

Het snijvlak tussen ontwerp en uitvoering is waar ons specialisme het meest naar voren komt. Onze diepgaande kennis over bomen, heesters en vaste planten vormt samen met onze ontwerpvaardigheden, vakkennis en ervaring de ruggengraat van DEAS.

Gevestigd in Bennekom, maar werkend in vooral de regio Midden- Nederland. Van Rotterdam en Utrecht tot Ede en Arnhem. Ook daarbuiten schuwen wij niet.

ONS TEAM

Met studio DEAS haal je een team van vier enthousiaste gasten met elk hun eigen expertise Zo heeft DEAS brede kennis en kunde in huis. Zij delen de passie voor buiten. 

bottom of page